0318 237 700   CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Voorzetramen

Voorzetramen:

Indien er sprake is van een situatie, waarin het niet mogelijk is om dubbel glas te plaatsen, is er een uitstekend alternatief beschikbaar. Een voorzetraam biedt dan namelijk uitkomst en meerdere voordelen. Zo dragen deze speciale ramen die voor bestaand glas worden geplaatst namelijk bij aan een betere isolatie op meerdere gebieden. Door voor een extra raam te kiezen voor een bestaand raam geldt dat er tot 50 procent minder warmteverlies optreedt.
Er is echter tegelijkertijd ook sprake van extra geluidsisolatie, zodat geluiden van buiten minder snel binnen te horen zijn. Voorzetramen verhogen in huis overigens ook het comfort. Bij het raam zal er niet zoals voor het plaatsen van het extra glas kou of tocht gevoeld worden. De kans op het ontstaan van condensvorming worden eveneens kleiner. Bij ons wordt de keuze geboden tussen verschillende opties, waarbij het extra glas aan de binnenzijde of aan de buitenkant van het bestaande raam kan worden geplaatst.

Voorzetramen met keuze uit verschillende RAL-kleuren

Er zijn standaard RAL-kleuren beschikbaar in de vorm van RAL 9010 wit en RAL 9001 crème wit. Wilt u de voorzetramen liever een andere kleur? Voor de kleuren RAL 8017 bruin en RAL 6012 groen is er een kleine meerprijs van toepassing. Bij het opgeven van de maat is het belangrijk om bij de dagmaat 40 mm erbij te tellen in de hoogte en de breedte. Indien het raam met scharnieren wordt geplaatst, is het eveneens van belang om de buitenwerksemaat op te geven zonder het scharnier.
Voorzetramen die met scharnieren worden gemonteerd, kunnen door Glaskoning tot maximaal 1200 breedte x 2100 mm hoogte worden geleverd. Maten die daarboven uitkomen, zijn in de uitvoering leverbaar die met schroeven vastgezet worden. Indien er sprake is van afwijkende maten, kunt u altijd even contact opnemen via 0318 237 700.

De desgewenste keuzes kunt u maken door het gewenste artikel te kiezen en de afmetingen in te geven. De prijs (excl BTW) zal dan direct verschijnen op het scherm zodat u direct weet wat het glaswerk kost.

 

Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij u niet direct een leverdatum geven omdat deze eerst nog bevestigd moet worden door de desbetreffende producerende fabriek. Wanneer dit bevestigd wordt plannen wij uw rit in en laten dit via een email aan u weten.

 

Indicatieve levertijden

Enkel glas            tussen 5-10 werkdagen

Gehard glas        tussen 10-15 werkdagen

Gelaagd glas      tussen 5-10 werkdagen

Spiegels               tussen 5-10 werkdagen

Isolatieglas         tussen 10-15 werkdagen

Voorzetramen tussen 10-15 werkdagen

Schuifloket         tussen 10-15 werkdagen

Glas in lood        afhankelijk van gewenst patroon

 

Indien er extra handelingen aan het glas komen zoals gaten of slijpwerk dan kan het eventueel uitlopen qua levertijd


Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)