0318 237 700   CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Schuifloketten

Schuifloketten

Schuifloketten met universeel beslagsysteem

Er wordt van het universeel beslagsysteem Supra gebruikmaakt dat geschikt is voor een glasdikte van 6 mm en 8 mm. Er zijn meerdere voordelen van toepassing op de schuifloketten die u bij Glaskoning kunt bestellen. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit. Er zijn lange termijn testen uitgevoerd door Willach. Daaruit is naar voren gekomen dat de toegepaste techniek van de glasschuifdeuren zelfs na tienduizenden schuifbewegingen in geen enkel opzicht tot slijtage heeft geleid.
De loopwerktechniek van het Supra-systeem maakt het mogelijk dat er tot 25 kg belastbaarheid kan zijn bij twee loopwerken en tot 50 kg bij vier loopwerken. Doordat er sprake is van een onverslijtbare flok is er sprake van een rustige en langdurige loop en van het verhinderen van het zogenoemde klapperen van de beglazing. Het kunstprofiel van de schuifloketten is bovendien stof- en stootdicht. Verder profiteert u van het voordeel dat een snelle montage mogelijk is door van het dubbelzijdige kleefband gebruik te maken. Er zijn dan ook geen storende schroefgaten aanwezig.

Schuifloketten met keuze uit verschillende typen glas

Er kan bij Misterglas uit meerdere opties een keuze worden gemaakt. Bijvoorbeeld ten aanzien van het type beglazing van het schuifloket. Zo kunt u bij de bestelling uw voorkeur opgeven voor het type glas met keuze uit schuifloketten met float 6 mm of met hardglas 6 mm, maar ook met gelaagd 33/1 glas. De afmetingen kunnen in het aantal millimeters in breedte en hoogte worden ingevuld.
Verder kunt u bij de keuze voor de glasschuifdeuren rekening houden met de wens of het loket ook afsluitbaar dient te zijn. Deze keuze wordt geboden bij het plaatsen van een online bestelling. Nadat uw bestelling is ontvangen, wordt deze door Glaskoning in behandeling genomen. U ontvangt bericht over de datum van bezorging.

De desgewenste keuzes kunt u maken door het gewenste artikel te kiezen en de afmetingen in te geven. De prijs (excl BTW) zal dan direct verschijnen op het scherm zodat u direct weet wat het glaswerk kost.

 

Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij u niet direct een leverdatum geven omdat deze eerst nog bevestigd moet worden door de desbetreffende producerende fabriek. Wanneer dit bevestigd wordt plannen wij uw rit in en laten dit via een email aan u weten.

 

Indicatieve levertijden

Enkel glas            tussen 5-10 werkdagen

Gehard glas        tussen 10-15 werkdagen

Gelaagd glas      tussen 5-10 werkdagen

Spiegels               tussen 5-10 werkdagen

Isolatieglas         tussen 10-15 werkdagen

Voorzetramen tussen 10-15 werkdagen

Schuifloket         tussen 10-15 werkdagen

Glas in lood        afhankelijk van gewenst patroon

 

Indien er extra handelingen aan het glas komen zoals gaten of slijpwerk dan kan het eventueel uitlopen qua levertijd


Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)