0318 237 700   CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Comfortglace voor stalen kozijnen

Comfortglace beglazing

 Comforglace inbouwelementen:

Een eenvoudig systeem om dubbelglas te plaatsen in een bestaande stalen ramen. Het vervangen van enkele glas door isolatieglas in stalen ramen wat tot nu toe erg moeilijk door de te vaak geringe hoogte en diepte van de sponning. Een ander knelpunt vormde de koppeling glas en staal en de fabrieksgaranties die kwamen te vervallen wanneer men met stopverf het glas ging plaatsen. Al deze problemen zijn verleden tijd met het comforglace systeem.

Het isolatieglas wordt fabrieksmatig voorzien van een kunststofkader waardoor deze te plaatsen is zonder te boren, schroeven of zagen. Door een element simpel in de sponning te plakken met kit conform de verwerkingsvorschriften is dit probleem opgelost. Doordat de elementen met een gekitte afdichting de sponning luchtdicht sluiten is een waterdichte en tochtdichte situatie gecreëerd.  

De maatvoering van de Conforglace elementen is de strakke maat - 7 mm (2x3,5 mm) in de breedte en hoogte , deze is nodig om het element af te kitten en de verschillende uitzettingen op te vangen

De desgewenste keuzes kunt u maken door het gewenste artikel te kiezen en de afmetingen in te geven. De prijs (excl BTW) zal dan direct verschijnen op het scherm zodat u direct weet wat het glaswerk kost.

Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij u niet direct een leverdatum geven omdat deze eerst nog bevestigd moet worden door de desbetreffende producerende fabriek. Wanneer dit bevestigd wordt plannen wij uw rit in en laten dit via een email aan u weten.

Indicatieve levertijden

Enkel glas            tussen 5-10 werkdagen

Gehard glas        tussen 10-15 werkdagen

Gelaagd glas      tussen 5-10 werkdagen

Spiegels               tussen 5-10 werkdagen

Isolatieglas         tussen 10-15 werkdagen

Voorzetramen tussen 10-15 werkdagen

Schuifloket         tussen 10-15 werkdagen

Glas in lood        afhankelijk van gewenst patroon

 

Indien er extra handelingen aan het glas komen zoals gaten of slijpwerk dan kan het eventueel uitlopen qua levertijd


Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)