0318 237 700   CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Er zijn allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld meer licht in een ruimte te creëren of originele elementen aan te brengen. Dat kan bijvoorbeeld met een beloopbare vloer van glas. Het ruimtelijk effect dat ontstaat, is uniek en bovendien is beloopbaar glas altijd een blikvanger. Wij bieden u verschillende toepassingen op dit gebied met mogelijkheden die voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vloer van glas toe te passen in een kantoor of in een winkel. Of het realiseren van een trap met glazen traptreden, wat ook in een woning natuurlijk een uniek element in het interieur zal zijn. Of wat te denken van het aanbrengen van een sterke glasplaat in het dakterras dat zowel buiten als binnen een bijzonder aanzien tot gevolg heeft. Uiteraard bieden wij u in dat opzicht veiligheidsbeglazing dat uit meerdere glasbladen bestaan en aan elkaar gehecht zijn.

Sterkte van beloopbaar glas

 De sterkte varieert per toepassing, want er kan uiteraard een onderscheid gemaakt worden tussen het gebruik in een woning of in een winkelcomplex. De mate van gebruik zal invloed hebben op de keuze van de sterkte van de beloopbare beglazing. Er wordt wat dat betreft een onderscheid gemaakt tussen drie types, zoals woningen voor huishoudelijk gebruik, kantoren met medium gebruik qua belasting en winkels met een zware belasting in verband met de mensenmassa die er gebruik van maakt.

De glasranden worden machinaal geslepen in een matte of glanzende uitvoering. Bij uw keuze voor beloopbaar glas dient rekening gehouden te worden met de ondersteuning. Zo dient er sprake te zijn van een minimale opleg van 50 mm per kant en van een minimaal vierzijdige ondersteuning.

  • Gewicht van beloopbare vloer 34 mm dik: 85kg p/m2
  • Gewicht van beloopbare vloer 38 mm dik: 95 kg p/m2
  • Gewicht van beloopbare vloer 47 mm dik: 117,5 kg p/m2

U kunt uw bestelling direct online plaatsen door een keuze te maken voor het type glas en door de maten op te geven.

De desgewenste keuzes kunt u maken door het gewenste artikel te kiezen en de afmetingen in te geven. De prijs (excl BTW) zal dan direct verschijnen op het scherm zodat u direct weet wat het glaswerk kost.

Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij u niet direct een leverdatum geven omdat deze eerst nog bevestigd moet worden door de desbetreffende producerende fabriek. Wanneer dit bevestigd wordt plannen wij uw rit in en laten dit via een email aan u weten.

Indicatieve levertijden

Enkel glas            tussen 5-10 werkdagen

Gehard glas        tussen 10-15 werkdagen

Gelaagd glas      tussen 5-10 werkdagen

Spiegels               tussen 5-10 werkdagen

Isolatieglas         tussen 10-15 werkdagen

Voorzetramen tussen 10-15 werkdagen

Schuifloket         tussen 10-15 werkdagen

Glas in lood        afhankelijk van gewenst patroon

 

Indien er extra handelingen aan het glas komen zoals gaten of slijpwerk dan kan het eventueel uitlopen qua levertijd


Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)